Skip to main content

Vertaalbureau voor FinTech-bedrijven

De term FinTech, een afkorting voor financiële technologie, verwijst naar een verzameling van nieuwe technologieën die gericht zijn op het moderniseren en meer toegankelijk maken van een breed scala van financiële diensten. Deze nieuwe technologieën richten zich soms op zeer specifieke oplossingen voor deelprocessen, maar in veel gevallen is de technologische innovatie zo groot dat gesproken kan worden over een geheel nieuw product of een nieuwe vorm van dienstverlening.

De ondernemingen die zich bezighouden met deze technologieën zijn vaak snelgroeiende, jonge clubs die het opnemen tegen de grote, kapitaalkrachtige bedrijven die de financiële sector van oudsher domineren. De kracht van deze jonge bedrijven ligt veelal in de schaalbare en state-of-the-art technologie die de kern vormt van een wendbare organisatie. Door deze schaalbaarheid kunnen FinTech-bedrijven ongekend snel groeien, zeker als zij daarbij worden geholpen door een professioneel financieel vertaalbureau.

Het belang van professioneel vertalen voor FinTech-bedrijven

De uitdaging voor ieder nieuw en succesvol zakelijk concept is om zo snel mogelijk een aanzienlijk marktaandeel te veroveren. Goede ideeën vinden nu eenmaal snel navolging. Het is daardoor vaak een kwestie van tijd voordat een concurrent dezelfde markt betreedt met een vergelijkbaar product.

Zaak dus om zo snel mogelijk door te ontwikkelen en zo veel mogelijk gebruikers enthousiast te maken voor de technologie. En dit is precies waar de waarde van een goed financieel vertaalbureau ligt. Door de technologie en ondersteunende communicatie toegankelijk te maken voor een internationaal publiek worden markten over de hele wereld ontsloten.

Groei door beschikbaarheid in meerdere talen

Het wordt nog vaak onderschat, maar het is daarom niet minder waar. Om het vertrouwen van mensen te winnen is het belangrijk om hun taal te spreken. Hoewel een groot deel van de wereldbevolking Engels spreekt, is het niet juist om te denken dat die mensen ook allemaal in het Engels te bereiken zijn.

Heeft uw FinTech-bedrijf de snelste, meest betaalbare, meest rendabele en meest klantgerichte oplossing voor de financiële wereld ontwikkeld? Zorg er dan voor dat die boodschap in de taal van uw doelgroep wordt gebracht. In Nederland doet u dat in het Nederlands, in Duitsland in het Duits en in Frankrijk in het Frans. Door uw potentiële klanten in hun eigen taal aan te spreken zullen zij u meer vertrouwen, u beter begrijpen, en sneller kiezen voor uw product of dienst.

Vertalingen voor FinTech

Om dit te realiseren hebt u een partner nodig die bij u past. Uw financieel vertaalbureau werkt net als u met de meest recente technologie om in uw tempo mee te kunnen. Dit betekent toegang tot oplossingen voor onder meer:

  • consistente terminologie via alle kanalen
  • optimaal hergebruik van eerder vertaalde teksten
  • een effectieve workflow, van aanvraag tot levering
  • gecentraliseerde facturatie en administratie
  • informatiebeveiliging

En uiteraard heeft uw financieel vertaalbureau de mogelijkheid om met u mee te groeien naar alle landen, en dus talen, die op uw roadmap staan.

Meer weten? Wij helpen u graag verder.

Fiducia's promise

  • Specialisten met vakinhoudelijke kennnis
  • Effectief, snel en betrouwbaar
  • Gespecialiseerde native speakers

Wij zijn bereikbaar op: 085-0081628