Spring naar content

Hét financieel vertaalbureau

Financiële vertalingen

U hebt een financiële vertaling nodig, van bijvoorbeeld een jaarverslag of jaarrekening. U wilt dit laten doen door een professionele vertaler die begrip heeft van het vakgebied, snapt waar de vertaling over gaat. Die vertrouwd is met de juiste terminologie en het werk binnen de afgesproken termijn levert. Voor professionals, door professionals.

Bij Fiducia, hét financieel vertaalbureau, de echte specialist, is dat dagelijks werk. Fiducia is gespecialiseerd in vertalingen voor de financiële sector. Wij staan voor u klaar, met een selecte groep van vertalers, die allen een achtergrond hebben in het financiële vakgebied. Wij spreken dezelfde “taal”, snappen de dynamiek in uw organisatie.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.

Waarom financieel vertaalbureau Fiducia?

Wanneer u kiest voor Fiducia, ontvangt u niet alleen hoogstaande financiële vertalingen. U zult ook ervaren dat wij altijd streven naar een optimale dienstverlening op alle gebieden, wat wordt weerspiegeld in onze kernwaarden:

    • Kwaliteit zit in onze werkprocedures, de mensen die wij inschakelen, en onze professionele omgang met klanten.
    • Integriteit toont zich in de manier waarop wij werken, hoe onze dienstverlening is ingericht, en hoe wij zaken in zijn algemeenheid aanpakken.
    • Effectief financiële teksten vertalen, zonder compromissen.
    • Snelheid! Wij weten dat u dit gisteren al nodig had…

Jaarverslag vertalen

Vaak is een vertaling van het jaarverslag een vereiste. Bijvoorbeeld als de onderneming internationaal zaken doet. Of in het geval van een mogelijke overname door een buitenlandse partij. Bij het vertalen van zo´n jaarverslag is het erg belangrijk dat de toon van de organisatie goed overgebracht wordt. Mede doordat het jaarverslag bestaat uit verschillende onderwerpen, is het van belang dat er een vertaler is die vanuit zijn of haar expertise in het vak kan zorgen voor een kloppende vertaling.

Vertaalbureau Fiducia biedt de mogelijkheid om uw jaarverslag door een van onze gespecialiseerde vertalers op een passende manier te vertalen doordat zij een achtergrond hebben in het financieel vakgebied. Zij zorgen voor de juiste tone of voice die passend is bij iedere stakeholder.

MVO-verslagen vertalen

Wilt u als onderneming Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)? Dan houdt u zich niet alleen bezig met het realiseren van winst (profit), maar ook hoe u dit kunt doen met zo min mogelijk nadelige effecten voor het milieu (planet). Daarnaast wordt er maximaal rekening gehouden met de menselijke aspecten van uw activiteiten. Niet alleen binnen uw onderneming, maar ook daarbuiten (people). Als deze drie elementen (Triple P: people, planet, profit) met elkaar in evenwicht zijn, is dat niet alleen goed voor de onderneming, maar ook voor de maatschappij!

Kortom; een MVO-verslag is een belangrijk rapport waarbij u uit kunt lichten hoe uw organisatie bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Vertaalbureau Fiducia helpen wij u graag met het vertalen van uw MVO-verslagen om ervoor te zorgen dat uw verslag op een de juiste manier bij de internationale lezer overkomt.

e-book foto socials met sub

Download het e-book met tips over het vertalen van uw jaarverslag

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?