Spring naar content

Over ons

Financiële en juridische vertalingen vereisen een specialisatie van de vertaler. De oprichters van Fiducia zagen de behoefte in de markt aan een gespecialiseerd vertaalbureau dat zich hier volledig op richt. Met vertalers die jarenlang in de financiële of juridische sector werkzaam zijn geweest, de juiste opleiding hebben genoten en die dus verstand hebben van het onderwerp.

In februari 2022 is Fiducia gefuseerd met juridisch vertaalbureau Hendriks & James. Fiducia rekent vooraanstaande internationale advocatenkantoren en het Europese Hof van Justitie tot zijn klantenkring. Er worden regelmatig vertalingen verzorgd van prominente zaken op uiteenlopende rechtsgebieden. Aan alle vertalingen wordt gewerkt door een combinatie van vertalers uit de brontaal en doeltaal en correctoren met de juiste vakkennis.

Bij vertaalbureau Fiducia komt kennis van het vakgebied samen met taalvaardigheid en state-of-the-arttechnologie. Waar continuïteit van personeel, aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en snelle responsetijden een vast gegeven zijn.

Dave van den Akker

Dave verzorgt met zijn bedrijf LinQuake professionele vertalingen voor het bedrijfsleven. Daarnaast is hij gericht bezig met het onderzoeken, toepassen en vermarkten van nieuwe technologieën in de vertaalbranche. De “best practices” uit de praktijk neemt hij mee naar Fiducia.

Meer over Dave

Esmée van Sprundel

Na in 2007 afgestudeerd te zijn aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar Esmée Spaanse Taal en Cultuur studeerde, is zij in de vertaalindustrie gaan werken.

Meer over Esmée

Pieter Cramer

Pieter begon in 2016 als Operationeel Manager bij LinQuake, de zusterorganisatie van Fiducia, een functie waar hij het erg naar zijn zin had mede door de harde groei van het bedrijf. In 2019 besloot hij verder door te gaan als Salesmanager om bij te dragen aan deze toenemende groei. Sinds de oprichting in 2021, zet hij zich ook als Salesmanager in voor Fiducia.

Meer over Pieter

Isabel Steenbergen

Isabel werkt sinds de oprichting als projectmanager bij Fiducia. En dat doet ze met plezier! Geen dag is hetzelfde door de diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Isabel woont in het centrum van het mooie ’s-Hertogenbosch, en gaat daar graag op pad met familie en vrienden.

Meer over Isabel

Dorine Stevens-Engels

Dorine heeft van jongs af aan een passie gehad voor de Engelse taal. Na het behalen van het baccalaureaat Internationale Communicatie aan de Vertaalacademie in Maastricht en de MA Engelse Literatuur en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam werkte zij negen maanden als Trainee Translator bij het advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek.

Meer over Dorine

Waarom vertaalbureau Fiducia?

U zoekt een vertaalbureau waar u fiducie in hebt. Een specialist die kennis van uw vakgebied heeft, zodat u er zeker van kunt zijn dat de terminologie kloppend is en de vertaling correct bij uw doelgroep overkomt. En u zoekt een betrouwbare partner, want het gaat tenslotte om vertrouwelijke documenten. En dan is er ook nog haast; u zoekt een bureau dat snel met u schakelt.

Fiducia biedt u het volgende:

Fiducia

EFFECTIVITEIT

De vertalingen worden verricht door gespecialiseerde vertalers, opgeleid in en/of met werkervaring in uw branche. Door de combinatie te maken van een native speaker en een vertaler met Nederlands als moedertaal, waarborgen wij het beste resultaat.

Fiducia

SNELHEID

Wij snappen dus waarom uw vertaling spoed heeft, denken met u mee en begrijpen de context. U wilt uw afspraken nakomen, en daar zorgen wij ook voor. Om u maximaal van dienst te kunnen zijn, zijn we van 9 tot 19 uur bereikbaar.

Fiducia

INTEGRITEIT

Uw gegevens en die van uw klanten zijn veilig bij ons. U krijgt toegang tot ons beveiligde online platform, waar u de te vertalen teksten kunt uploaden en de vertalingen vervolgens kunt downloaden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?