Spring naar content

Beëdigde vertalingen van Beëdigd Vertaalbureau

Lancering Beëdigd Vertaalbureau 

Als juridisch vertaalbureau Fiducia en Vertaalbureau LinQuake ontvingen wij regelmatig de vraag of we ook beëdigde vertalingen verzorgden, met name van particulieren. Al snel merkten we dat er in de markt geen vertaalbureau bestond dat volledig gespecialiseerd is in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Een gekwalificeerde beëdigde vertaler vinden vergt daarnaast vaak veel tijd. Bovendien zijn beëdigde vertalers in wat minder gebruikelijke talen nog lastiger te vinden, terwijl haast vaak geboden is.
Wij zijn met een oplossing gekomen om dit probleem te verhelpen. Bij Beëdigd Vertaalbureau kunt u eenvoudig en snel een beëdigde vertaling bestellen. Dit is mogelijk voor alle soorten documenten en in elke taal. Door het grote netwerk van beëdigde vertalers waarover wij beschikken, is er altijd een professionele beëdigde vertaler die uw document gemakkelijk beëdigd kan vertalen in de taal die u nodig heeft.

Wat maakt Beëdigd Vertaalbureau zo uniek?

Beëdigd Vertaalbureau is het eerste vertaalbureau dat volledig gespecialiseerd is in beëdigde vertalingen. Daarnaast is het bij Beëdigd Vertaalbureau niet nodig om te wachten op een offerte, maar kunt u direct de prijs bekijken van uw beëdigde vertaling. Indien u akkoord bent, heeft u al binnen enkele klikken de vertaling besteld. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan en wordt de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen door ons verzonden. Voortaan dus geen tijdrovende zoektochten meer naar een erkende beëdigde vertaler, maar gemakkelijk online bestellen.

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op www.beedigdvertaalbureau.nl.

 

Beëdigd Vertaalbureau

Dave van den Akker Fiducia

Kunnen we u helpen?