Spring naar content

Vertaalbureau voor investerings-maatschappijen

Als investeerder kent u de waarde van informatie. En u weet ook hoeveel informatie u aangereikt krijgt en tot u moet nemen bij een investering. Als een project de landsgrenzen overschrijdt, komt ook de taal nog eens om de hoek kijken. Financieel vertaalbureau Fiducia helpt investeringsmaatschappijen om meertalige informatie te stroomlijnen.

Wanneer zijn vertalingen voor u als investeringsmaatschappij relevant?

Het antwoord is eenvoudig. Overal waar informatie in meerdere talen geïnterpreteerd moet worden is het vertalen van die informatie relevant. Als u de betreffende taal en de bijbehorende terminologie niet beheerst, heeft u baat bij een goede vertaling. Op die manier wordt relevante informatie toegankelijk.

Voor u als investeerder is dit in vele situaties relevant. U neemt nu eenmaal een risico met uw investering en alleen door diepgravend onderzoek en door de beschikbare informatie goed te interpreteren weet u of het risico aanvaardbaar is. Of het nu gaat om seed capital, venture capital of vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Analyse van financiële resultaten
  • Businessplannen
  • Alle informatie in een dataroom
  • Ondersteuning bij due diligence
  • Bestaande overeenkomsten

Er is te veel om op te noemen, en iedere informatiebron kent haar eigen uitdagingen.

Financiële vertalingen voor uw dataroom

In een (virtuele) dataroom wilt u snel de meest relevante informatie voor uw transactie kunnen vinden. Dat is al een uitdaging in één taal en dus helemaal bij een internationaal project met meerdere talen. Met een taalspecialist aan uw zijde wordt het makkelijker om informatie te beoordelen op relevantie. De financiële vertalers van Fiducia kunnen u helpen met informatie in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en diverse andere talen.

Valideren van anderstalige financiële informatie

Er bestaan krachtige IT-tools die u helpen om uw documentatie altijd veilig en up-to-date te hebben. Bovendien bestaan er hulpmiddelen om documenten snel te vertalen naar een groot aantal talen. Zulke geautomatiseerde oplossingen helpen goed om snel informatie te vinden en te categoriseren, maar ze kennen ook hun imperfecties. Door een financiële vertaler in te zetten kunt u snel een betrouwbaar antwoord krijgen op taalgerelateerde vragen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

e-book foto socials met sub

Download het e-book met tips over het vertalen van uw jaarverslag

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?