Spring naar content

Juridisch vertaalbureau Amsterdam

✓ Kwalitatieve juridische vertalingen

✓ Korte doorlooptijden

✓ Professioneel juridisch vertaalbureau in Amsterdam

Professioneel juridisch vertaalbureau in Amsterdam

Door de vestiging in Amsterdam is juridisch vertaalbureau Fiducia de ideale vertaalpartner in regio Amsterdam. Fiducia is een natuurlijk verlengstuk van uw organisatie met alle juridische taaldiensten die wij bieden.

Bij Fiducia zorgen we dat onze klanten hun onderneming en bedrijfsvoering soepel kunnen uitbreiden of overzetten naar nieuwe juridische stelsels. Hierbij beschermen we de operaties, klanten, werknemers, intellectuele eigendomsrechten en businesskansen van de klant.

Daarbij is Fiducia in staat om alle soorten bedrijfsdocumenten nauwkeurig en volledig te vertalen voor uw organisatie. Wanneer u dan actief wordt in een nieuw juridisch stelsel zijn al uw belangen beschermd.

Waarom juridisch vertaalbureau Fiducia?

Wanneer u kiest voor Fiducia, ontvangt u niet alleen hoogstaande juridische vertalingen, maar u zult ook ervaren dat wij altijd streven naar een optimale dienstverlening op alle gebieden. Dat wordt dan ook weerspiegeld in onze kernwaarden:

  • Kwaliteit zit in onze werkprocedures, de mensen die wij inschakelen, en onze professionele omgang met klanten.
  • Integriteit toont zich in de manier waarop wij werken, hoe onze dienstverlening is ingericht, en hoe wij zaken in zijn algemeenheid aanpakken.
  • Effectief juridische teksten vertalen, zonder compromissen.
  • Snelheid! Wij weten dat u dit gisteren al nodig had…

Onze juridische taaldiensten

Vertaalbureau Fiducia biedt taaldiensten aan in elke taal en van elk soort juridisch document. Of u nu uw algemene voorwaarden of contracten wilt laten vertalen, een beëdigde vertaling nodig hebt of juist een vertaling van een vonnis, wij hebben altijd een gespecialiseerde, juridisch vertaler tot onze beschikking in ieder domein.

Vertaling

Fiducia heeft als juridisch vertaalbureau de juiste, specifieke achtergrond en vakkennis om de juridische sector te ondersteunen met gespecialiseerde, juridische vertalingen. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap correct bij de doelgroep overkomt.

Proeflezen

Het succes van uw tekst is afhankelijk van hoe goed deze is geschreven. En als u deze zelf hebt opgesteld in een taal die niet uw moedertaal is, dan is het een goed idee deze te laten controleren door een van onze professionele en gespecialiseerde moedertaalsprekers. Zo weet u zeker dat de belangrijke nuances niet verloren gaan.

Advies

Vertaalprojecten kunnen ingewikkeld zijn en niet zelden is er weinig tijd om te komen tot een complete set van vertaalde stukken. Het is dan ook belangrijk om aan de start van uw vertaalproject de juiste strategische keuzes te maken. Daar kunnen wij u als gespecialiseerd juridisch vertaalbureau bij helpen.

 

Benieuwd wat Vertaalbureau Fiducia voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
OFFERTE AANVRAGEN

Professionele juridische vertalingen

Onze gespecialiseerde, juridische vertalers zorgen voor getrouwe juridische vertalingen van alle typen juridische documenten waar bedrijven mee te maken krijgen. Juridische teksten vertalen is hun dagelijkse werk, dus u kunt verzekerd zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast vertalen we ook interne juridische documenten die nodig zijn voor een veilige, juridisch beschermde bedrijfsvoering.

Overeenkomsten vertalen

(Handels)contracten of overeenkomsten zijn er in vele soorten en maten en beschrijven het kader en de voorwaarden waarbinnen uw bedrijf diensten levert aan klanten, zoals onder andere het kader van de werkzaamheden, een tijdsbestek en een overeengekomen prijs of prijsregeling. Deze contracten zijn leidend en juridisch bindend en soms zelfs dwingend voor de zakelijke relatie tussen twee partijen. Het is dan ook essentieel dat deze nauwkeurig, alomvattend en ondubbelzinnig worden vertaald. Een vertaald contract dient niet alleen correct te zijn, maar ook juridisch bindend.

Algemene Voorwaarden en Privacyverklaringen

Algemene voorwaarden en privacyverklaringen zijn een belangrijk onderdeel van de bindende juridische overeenkomsten tussen een bedrijf en zijn klanten. Deze dienen daarom ook alomvattend, duidelijk en niet vatbaar voor meerdere interpretaties te zijn. Datzelfde geldt voor de vertalingen ervan, om het risico op juridische procedures te minimaliseren.

Vertalingen intellectuele eigendom

Intellectuele eigendom verwijst naar alle creaties van de geest, variërend van gepatenteerde uitvindingen tot marketingafbeeldingen. Juridische documenten die intellectuele eigendom beschermen, dienen met uiterste nauwkeurigheid te worden vertaald naar de belangrijkste taal van elk relevant land. Dit voorkomt misverstanden of potentiële zeer schadelijke juridische gevolgen.

Beëdigd Vertaalbureau Amsterdam

Afhankelijk van uw situatie kan het zijn dat u een beëdigde vertaling nodig hebt. Een beëdigd vertaler geeft dan met een stempel en verklaring aan dat de vertaling woordgetrouw is. Daarmee is de vertaling geschikt voor gebruik door officiële instanties en overheden. U kunt bij ons juridisch vertaalbureau in Amsterdam dan ook terecht voor gecertificeerde, beëdigde en apostillevertalingen voor juridische documenten.

Daarnaast heeft Vertaalbureau Fiducia speciaal voor particulieren een webshop opgericht waarin u direct uw beëdigde vertaling kunt bestellen: Beëdigd Vertaalbureau.

Alle beëdigde vertalingen worden voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de beëdigd vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Deze papieren versie wordt per post toegestuurd, dus houd er rekening mee dat dit een langere doorlooptijd heeft.

Een aantal voorbeelden van documenten die vaak beëdigd vertaald moeten worden:

  • kvk-uittreksels;
  • aandeelhoudersovereenkomsten;
  • auteursrechtverklaringen; en
  • patenten.

Contact

Wilt u meer weten over ons juridisch vertaalbureau in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar  info@vertaalbureau-fiducia.nl of bel ons op 085-0081628.

e-book foto socials met sub

Download het e-book met tips over het vertalen van uw jaarverslag

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?