Spring naar content

Juridisch vertaalbureau Tilburg

✓ Kwalitatieve juridische vertalingen

✓ Korte doorlooptijden

✓ Professioneel juridisch vertaalbureau in Tilburg

Professioneel juridisch vertaalbureau in Tilburg

Door de vestiging in Udenhout (gemeente Tilburg) is juridisch vertaalbureau Fiducia de ideale vertaalpartner in regio Tilburg. Als natuurlijk verlengstuk van uw organisatie verzorgen we alle juridische taaldiensten die u nodig hebt.

We zorgen er als juridisch vertaalbureau voor dat onze klanten hun onderneming en bedrijfsvoering soepel kunnen uitbreiden of overzetten naar nieuwe juridische stelsels. Hierbij beschermen we de operaties, klanten, werknemers, intellectuele eigendomsrechten en businesskansen van de klant.

Fiducia is daarnaast in staat om alle soorten bedrijfsdocumenten nauwkeurig en volledig te vertalen voor uw organisatie. We zorgen ervoor dat al uw belangen beschermd zijn wanneer u actief wordt in een nieuw juridisch stelsel.

Waarom juridisch vertaalbureau Fiducia?

Met Fiducia kiest u niet alleen voor hoogstaande juridische vertalingen, maar u zult ook ervaren dat we altijd streven naar een optimale dienstverlening op alle gebieden. Dat kunt u ook terugzien in onze kernwaarden:

  • Kwaliteit zit in onze werkprocedures, de mensen die we inschakelen, en onze professionele omgang met klanten.
  • Integriteit toont zich in de manier waarop we werken, hoe onze dienstverlening is ingericht, en hoe we zaken in zijn algemeenheid aanpakken.
  • Effectief juridische teksten vertalen, zonder compromissen.
  • Snelheid! We weten dat u dit gisteren al nodig had…

Onze juridische taaldiensten

Vertaalbureau Fiducia biedt taaldiensten van elk soort juridisch document, in elke taal. Of u nu een beëdigde vertaling nodig hebt of een vertaling van een vonnis, of als u uw algemene voorwaarden of contracten wilt laten vertalen, wij hebben altijd een gespecialiseerde, juridisch vertaler tot onze beschikking in ieder domein.

Vertaling

Als juridisch vertaalbureau heeft Fiducia de juiste, specifieke achtergrond en vakkennis om de juridische sector te ondersteunen met gespecialiseerde, juridische vertalingen. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap correct bij de doelgroep overkomt.

Proeflezen

Het succes van uw tekst is afhankelijk van hoe goed deze is geschreven. En als u deze zelf hebt opgesteld in een taal die niet uw moedertaal is, dan is het een goed idee deze te laten controleren door een van onze professionele en gespecialiseerde moedertaalsprekers. Zo weet u zeker dat de belangrijke nuances niet verloren gaan.

Advies

Vertaalprojecten kunnen ingewikkeld zijn en niet zelden is er weinig tijd om te komen tot een complete set van vertaalde stukken. Het is dan ook belangrijk om aan de start van uw vertaalproject de juiste strategische keuzes te maken. Daar kunnen we u als gespecialiseerd juridisch vertaalbureau bij helpen.

 

Benieuwd wat Vertaalbureau Fiducia voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
OFFERTE AANVRAGEN

Professionele juridische vertalingen

Onze gespecialiseerde, juridische vertalers zijn bekend met alle typen juridische documenten waar bedrijven mee te maken krijgen. Zij zorgen dan ook voor getrouwe juridische vertalingen, want juridische teksten vertalen is hun dagelijkse werk. U kunt dus verzekerd zijn van hoogstaande kwaliteit. We vertalen daarnaast ook interne juridische documenten die nodig zijn voor een veilige, juridisch beschermde bedrijfsvoering.

Overeenkomsten vertalen

Contracten of overeenkomsten zijn er in vele soorten en maten en schetsen het kader en de voorwaarden waarbinnen uw bedrijf diensten verleent aan klanten. Dit omvat onder andere het kader van de werkzaamheden, een tijdsbestek en een overeengekomen prijs of prijsregeling. Deze contracten hebben juridisch en bindend gezag en zijn soms zelfs dwingend voor de zakelijke relatie tussen twee partijen. Daarom is het van cruciaal belang dat ze nauwkeurig, volledig en ondubbelzinnig worden vertaald. Een vertaald contract dient niet alleen correct te zijn, maar ook juridisch bindend.

Algemene voorwaarden en privacyverklaringen

Algemene voorwaarden en privacyverklaringen dienen alomvattend, duidelijk en niet vatbaar voor meerdere interpretaties te zijn, want ze zijn een belangrijk onderdeel van de bindende juridische overeenkomsten tussen een bedrijf en zijn klanten. Ook de vertalingen dienen aan diezelfde eisen te voldoen, om het risico op juridische procedures te minimaliseren.

Vertalingen intellectuele eigendom

Intellectuele eigendom verwijst naar alle creaties van de geest, variërend van gepatenteerde uitvindingen tot marketingafbeeldingen. Juridische documenten die intellectuele eigendom beschermen, dienen met uiterste nauwkeurigheid te worden vertaald naar de belangrijkste taal van elk relevant land. Dit voorkomt misverstanden of potentiële zeer schadelijke juridische gevolgen.

Beëdigd Vertaalbureau Tilburg

In sommige gevallen heeft u een beëdigde vertaling nodig. In dat geval zal een beëdigd vertaler met een stempel en verklaring aangeven dat de vertaling woordgetrouw is. Daarmee is de vertaling geschikt voor gebruik door officiële instanties en overheden. Bij ons juridisch vertaalbureau in Tilburg kunt u natuurlijk terecht voor gecertificeerde, beëdigde en apostillevertalingen voor juridische documenten.

En speciaal voor particulieren heeft Vertaalbureau Fiducia een webshop opgericht waarin u direct uw beëdigde vertaling kunt bestellen: Beëdigd Vertaalbureau.

Alle beëdigde vertalingen worden voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de beëdigd vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Deze papieren versie wordt per post toegestuurd. De levertermijn is dus mede-afhankelijk van de postdienst.

We hebben een aantal documenten die vaak beëdigd vertaald moeten worden voor u op een rijtje gezet:

  • patenten;
  • aandeelhoudersovereenkomsten;
  • kvk-uittreksels; en
  • auteursrechtverklaringen.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij ons juridisch vertaalbureau in Tilburg? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@vertaalbureau-fiducia.nl of bel ons op 085-0081628.

e-book foto socials met sub

Download het e-book met tips over het vertalen van uw jaarverslag

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?